keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Tyynyliina

Sain vanhemmiltani normaalia isomman tyynyn vierastyynyksi. Ensin nihkeilin sen ottamisesta, koska meillä ei ole niin isoja tyynyliinoja. Siihen isäni totesi, että osaathan sinä ommella. Kaapista löytyi pala villin väristä puuvillaa, aikaa meni noin 5 min kun se oli surautettu.  Mallia katsoin muista tyynyliinoista ja nyt vieraat voivat nähdä villejä viidakkounia.-Nna-

3 kommenttia:

 1. Hieno lopputulos. Ja kun tyynyliinan kuvio on noin uniikki, se myös löytää tyynynsä helposti.

  VastaaPoista
 2. Niinpä, kun jotkus osaa ommella ja lopputulos on noin nätti.

  VastaaPoista
 3. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista