16 kpl
Taikina:
150 g juustoraastetta
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 prk kermaviiliä
50 g sulatettua voita
Täyte:
150 g juustoraastetta
(kinkkua)
Voiteluun
kananmuna
Sekoita juustoraaste, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Lisää kermaviili ja sulatettu voi. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli molemmista n. ½ cm:n paksuinen pyöreä levy. Leikkaa taikinapyörällä levyt kahdeksaan lohkoon.
Laita juustoraastetta (ja kinkkua) täytteeksi jokaisen lohkon leveämpään päähän. Rullaa sarviksi. Voitele munalla. Paista 200 asteessa n. 10 min, kunnes sarvet ovat kauniin väriset.
-Nna-
Pohja oli pikemminkin pullataikina ilman sokeria. Vaikka eihän sillä ole suuri ero pitsataikinaan nähden. Sinulla on hyvät aineet tuossa pohjassa, varmasti maistuvaa, juusto taitaa tuoda hieman muhkuraisuutta.
VastaaPoistaKuola alkoi valua, kun katselin kuvaa ja luin ohjetta :)
VastaaPoista