tiistai 14. huhtikuuta 2015

Keltainen unipussi

Pirpana täytti puoli vuotta ja on edelleen aivan valloittava vauva. Hän on erittäin taitava, minkä varjopuolena on se, että niitä taitoja täytyy treenata myös yöllä. Meillä onkin ollut yöt melkoista hulabaloota tässä reilun viikon ajan. Minä en ole sattuneesta syystä ollut tästä kovin innoissani, etenkin, kun meillä meni jo pari kuukautta yöt tosi kivuttomasti.

Netistä luin joidenkin vannovan unipussin nimeen myös liikkuvien vauvojen kanssa. Pirpanan ollessa ihan pieni kokeilin unipussia, mutta silloin en oikein lämmennyt sille. Lähinnä pelkäsin, että jos vauvalle kuitenkin tulee kylmä siinä. Kaivoin jo tutuksi tulleen kaavan esille ja aloin ompelemaan. Koska olin ihan puhtaasti laiska, totesin, ettei unipussi tarvitse vetoketjua tai mitään avaussysteemiä jalkopäähän. Laitoin nepparit olalle ja ompelin helman pussiksi.

Pussissa voi myös seistä.


Ostin kaavan aikanaan täältä ja olen kyllä ollut siihen tyytyväinen. Tuollainenhan olisi yksinkertainen kaavoittaa itsekkin. Päälimateriaalina on keltainen joustofrotee ja vuorikankaana paksuhko vihreä college. Jätin helmaan reilusti kasvunvaraa.


-Nna-

3 kommenttia:

  1. Valloittava vauveli :) Oliko pussista apua?

    VastaaPoista
  2. Pirpana heräsi viime yönä vain kerran, äiti oli tyytyväinen. Tosin en tiedä, oliko vaikutus pussilla, vai paremmin pimennetyllä huoneella. Vai kenties niiden yhteisvaikutuksella. Testailut jatkuvat.

    VastaaPoista