Linssikeittoa yhdelle
0,5 dl linssejä
100 g naudan paistia jäädytettynä
2 valkosipulin kynttä
½ punainen chili
1 rkl konjakkia
currya
paprikajauhetta
kasvisfondia
Murskaa valkosipulit ja kuullota ne rasvassa. Lisää linssit, mausteet, konjakki, silputtu chili ja sopivasti vettä. Keiton poristessa noin 20 min, leikkaa jäisestä naudan paistista hyvin ohuita lihasuikaleita. Linssien ollessa kypsiä, lisää joukkoon liha ja anna kiehua sen verran, että liha juuri ja juuri kypsyy.
-Nna-
Kuulostaapa herkulta :) Miua on linssit aina vierastuttaneet, mutta lihan kanssa niiden rakenne voisi toimia paremmin. Jospa tätä joskus kokeilisi :)
VastaaPoistaTämä voisi olla hyvää, kunhan muistan jättää curryn pois (allergian takia), pitääpä laittaa ohje muistiin. Linssilastuja olen jonkin verran käyttänyt, mutta harvemmin ihan linssejä.
VastaaPoista