maanantai 24. syyskuuta 2012

Anopin villasukat

Kuten olen varsin monta kertaa kertonut, minulla on mitä mainioin Anoppi. Viimeksi nähdessämme hän vihjaisi varsin selvästi tarvitsevansa uudet villasukat. Hankin kerän turkoosia 7-veljestä ja joku yö googlasin neuleohjetta sitä varten. Valitettavasti en löydä enää ohjetta mistään, vaikka olen sitä koittanut etsiä. Malli oli varsin yksinkertainen ja nopea neuloa.Koska lankaa jäi yli, tein lopusta pienet villasukat kaverini pojalle.


-Nna-

7 kommenttia:

 1. Mä tiedän miltä tuntuu omistaa ihana anoppi. Se ei koske pitkällä tikulla neulomuksiin, mutta on kova mimmi ompelee, kun taas minä en ompele, muuta kuin suoraa saumaa, joten meillä on YYA-sopimus. Minä tikuttelen anopin käpälät, koivet, kaulan ja kallon lämpimiksi ja se surauttelee ommella ihan mitä vaan suit sait sukkelaan. ( Jopa meiän lapsetkin tietää kumman puoleen kääntyä erinäisissä käsitöissä. :-D )

  Viimeksi tikuttelin sille sniikkerisukat. Oli hiukan epäluulonen, että sukat valahtaa pois jalasta, mutta 3 puikoilla ja 14 silmukkaa puikoilla seiska veikkaa ja napakka kantapää niin siinä se on....Nyt se vetää ne sukat jalkaa joka paikkaan. ( Noh, lisänä lämmittää kilo koirankarvaa)

  -siperoinen- jolla kanssa on huippuanoppi

  PS. sun ruokaohjeet on myös herkkuja.

  VastaaPoista
 2. ..Ja kylläpä se Miniä taas tiesi minkälaiset sukat Anoppi haluaa! Turkooseista sukista on ollut jo niin paljon iloa. Ihanan pirteät ja lämpimät. Kiitos <3 Hanna!

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat! Koitin tihrustaa tuota mallineuletta - voisiko se olla Talvikki Ullan mummo-extrasta?

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit sukat! Pitääkin jossain vaiheessa etsiä mallineuletta.

  VastaaPoista
 5. Talvikki tuo malli ei kyllä ole, sitäkin olen joskus katsellut.

  Ja kiitos kommenteista, ne tekevät hyvälle mielelle.

  VastaaPoista