tiistai 19. maaliskuuta 2013

Porkkanakik

Ystävämme Elina tuli eilen käymään ja alkoi kokkaamaan itsellensä ruokaa. Olimme jo itse ruokailleet, mutta keittiön täyttyessä valtavan ihanasta tuoksusta, en voinut vastustaa kiusausta ja olla syömättä vähän tätä ihanaa porkkanoista ja kikherneistä tehtyä ruokaa. Tätä voisi syöttää kaikille jotka ovat sitä mieltä, etteikö kasvisruoka voi olla hyvää.


200 g pieniä porkkanoita
2 tl juustokuminaa
öljyä
1/4 tl suolaa
1 tlk kikherneitä
sitruuna
jotain juustoa (tässä oli raejuustoa, alkuperäisessä ohjeessa vuohenjuustoa)
tuoretta persilijaa

Kuori ja pilko porkkanat kivoiksi palasiksi. Kuumenna öljy, lisää sekaan porkkanat ja juustokumina, kypsennä noin 7 min. Lisää suola. Valuta ja huuhdo kikherneet, lisää kattilaan. Lisää sitruunamehua ja sitruunankuorta jokkoon. Viimeiseksi lisää juusto ja silputtu persilja sekaan.

-Nna-

1 kommentti:

  1. Haluan myös sellaisen kaverin, joka tulee meille laittamaan ruokaa.

    VastaaPoista