Pidän kovasti joulupuurosta. Jos haluaa välillä vaihtelua, voi puuron keittää ohrasta. Jos on kärsimätön (niin kuin minä), voi puuron keittää ohrahelmistä, jotka kypsenevät ohraryynejä nopeammin.
Ohrahelmipuuro
1 litra täysmaitoa
3 dl ohrahelmiä
suolaa
Keitä ohrahelmiä maidossa noin 20 min hissukseen. Mausta suolalla. Anna vetäytyä vielä hetki ennen tarjoamista.
Varmasti hyvää. Noita ohrahelmiä en ole kokeillutkaan
VastaaPoistaLöysin kaapista ohrahelmiä ja singahdin nettiin katsomaan puuro-ohjetta. Osuin tälle sivulle! :)
VastaaPoistaOhrapuurohan sopii erityisesti näin juhannusaattona - varsinkin kun löytää jääkaapista hieman vanhenneen maitolitran.
Hyvää Juhannusta teille!