maanantai 10. joulukuuta 2012

10. joulukuuta, Ohrahelmipuuro

Pidän kovasti joulupuurosta. Jos haluaa välillä vaihtelua, voi puuron keittää ohrasta. Jos on kärsimätön (niin kuin minä), voi puuron keittää ohrahelmistä, jotka kypsenevät ohraryynejä nopeammin.


Ohrahelmipuuro
1 litra täysmaitoa
3 dl ohrahelmiä
suolaa

Keitä ohrahelmiä maidossa noin 20 min hissukseen. Mausta suolalla. Anna vetäytyä vielä hetki ennen tarjoamista.

-Nna-




2 kommenttia:

  1. Varmasti hyvää. Noita ohrahelmiä en ole kokeillutkaan

    VastaaPoista
  2. Löysin kaapista ohrahelmiä ja singahdin nettiin katsomaan puuro-ohjetta. Osuin tälle sivulle! :)

    Ohrapuurohan sopii erityisesti näin juhannusaattona - varsinkin kun löytää jääkaapista hieman vanhenneen maitolitran.

    Hyvää Juhannusta teille!

    VastaaPoista