Chilipiiras (27 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan)
2,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl ohrajauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
75 g voisulaa
0,75 dl vettä
1 dl emmental-raastetta
Täyte:
5 kpl tuoretta chiliä
2 sipulia
200 g fetaa
250 g kirsikkatomaatteja
75g emmental-raastetta
½ ruukkua ruohosipulia
munamaito:
4dl maitoa
3 munaa
pari rouhaisua pippuria
1 tl timjamia
2 tl lipstikkaa
Sekoita kuivat aineet, lisää joukkoon juusto, voisula ja
vesi. Laita 175 asteeseen paistumaan 10 minuutiksi.
Poista chileistä siemenet ja silppua ne oikein pieniksi
palasiksi. Hienonna myös sipuli ja kuullota chili ja sipuli pannulla. Laita ne
piirakkaan alimmaiseksi. Päälle tulee murennettu feta ja sen päälle halkaistut
kirsikkatomaatit. Ripottele päälle Emmental-raaste ja saksi ruohosipulia
pinnalle. Lopuksi kaada munamaito joukkoon. Paista uunissa 175 asteessa noin 30
min.
-Nna-
Minäkään en meinaa henkeä saada, kun mieheni paistaa chilejä :)....mutta syödä voin kyllä...ah ihanaa :D
VastaaPoistaOn varmasti ihanaa. Kiitos ohjeesta.
VastaaPoista