tiistai 8. tammikuuta 2013

Toogakekkerit

Vuoden lopussa pidettiin Roomaan sijoittuva liveroolipeli. Ompelin lopulta sinne 5 tunikaa ja 5 toogaa omien vaatteiden lisäksi. Ne nyt on aika samanlaisia kaikki, väri vain vaihtuu. Kaikki tässä esiintyvät kuvat on Ukkosen ottamia.

Herra E hankki punaista ja valkoista pellavaa. Hänen toogansa on sellainen ison puoliympyrän mallinen, kangasta siinä on 5 metriä. Voin kertoa, että sidottuani hyvin monta toogaa ennen peliä, minusta tuli ihan näppärä siinä hommassa.


Herra V:n tunika on tehty valkeasta lakanakankaasta ja siinä on viininpunainen raita toisella olalla. Tooga tehtiin Ikean pellavasta, mitä meni 8 metriä. Tämä toinen tooga oli tämän oikean puolisen mallinen. Toogan nauha on samaa vinokaitalenauhaa, mitä on myös tunikassa.


Itselleni ompelin alusmekon vanhasta parisängyn lakanasta, jonka värjäsin pesukonevärillä vihreäksi. Päälimekon tapaisen tein leikkaamalla kaksi suorakulmion muotoista pellavapalaa, joihin ompelin nauhat yläreunaan, jotka sitomalla se pysyi olalla.


Kuvassa olevan miehen vaatteet eivät ole minun tekemiäni. Olimme pelissä olevien juhlien isäntäpariskunta ja tässä on minussa jotain siitä pelissä olleesta fiiliksestä.
 

 -Nna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti