tiistai 1. tammikuuta 2013

Sipulipussi ja tiskirättejä

Jos fiilikset vuoden vaihtuessa ennustavat tulevan vuoden tunnelmia, tästä vuodesta on tulossa erinomainen. Meillä oli ystäviä kylässä. Pelasimme Ukkosen joululahjaksi saamaa Elder sign peliä, joka on uusi suosikkini. Söimme paljon herkkuja ja nauroimme vatsamme kipeäksi. Testasimme myös kahden tähtisadetikun avulla olkkarimme palovaroittimen, joka alkoikin huutamaan "Fire! Fire! Carbonmonoxide!" Puutyötytöllä oli värisädetikkuja, jotka olivatkin melkoinen floppi, onneksi ne testattiin ulkona, niistä lähti aivan järjettömästi savua. 

Olen taas koittanut tuhota jämävarastojani. Novitan huopasesta syntyi virkkaamalla sipulipussi, jota sitten koristin vielä kaapista löytyneillä puuvillaisilla pitsinauhoilla. Tähän ei ollut mitään mallia, kunhan vain aloin virkkaamaan miettien, mitäköhän tästäkin oikein tulee.


Kun on todella monta kerää samaa lankaa, niitä aina välillä vain putkahtelee jostakin esille. Siksi tässä on pari jämälankarättiä, joissa on samoja värejä. Toki olisin muuten varmaan tehnyt ihan vain yksivärisiä rättejä, jos olisin löytänyt langat jossakin fiksussa järjestyksessä.


-Nna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti