Viskisuklaakakku
1 dl kaakaojauhetta
3 dl vehnäjauhoja
1,5dl leivinjauhetta
2 tl vanilijasokeria
2 munaa
1,5 dl kahvia
0,75 dl viskiä
150 g voita
1,5 dl sokeria
100g suklaata
Sekoita keskenään kaakaojauhe, vehnäjauhot, leivinjauhe ja vanilijasokeri.
Laita munat omaan kulhoonsa ja vatkaa niitä hetken aikaa. Laita kattilaan
kahvi, viski, sokeri, voi ja suklaa. Lämmitä niin, että voi ja suklaa sulaa,
mutta seos ei kiehu. Lisää munien joukkoon vuorotellen koko ajan sekoittaen
jauhot ja kädenlämpöiseksi jäähtynyt neste.
Voitele vuoka voilla ja jauhota se kaakaojauheella. Laita
takina vuokaan ja paista kakkua 175 asteessa 20 min. Kakku saa jäädä keskeltä
löysäksi mutakakun tapaan.
-Nna-
Tämän on pakko olla ihanaa.
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua sinulle.