60 g siian mätiä
1 prk kermaviiliä
2 rkl sitruunamehutiivistettä
1 rkl limemehutiivistettä
3 rkl punasipulisilppua
3 liivatelehteä
mustapippuria
suola
tilliä
persilijaa
Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan 5 minuutin
ajaksi. Silppua punasipulia aivan pieneksi hakkeeksi. Laita kulhoon sipuli,
kermaviili ja mäti. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää tuoretta tilliä ja persilijaa silputtuna joukkoon. Kuumenna
sitruuna- ja limemehu kiehuvaksi. Lisää joukkoon puristellut liivatelehdet ja
anna sulaa. Lopuksi lisää neste ohuena nauhana kermaviiliseoksen joukkoon. Anna
olla yön yli jääkaapissa. (Itse laitoin hyytelön astiaan, joka oli vuorattu tuorekelmulla. Siitä oli helppo kaataa se tarjoiluastialle.)
-Nna-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti