perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kesäkurpitsa-sitruunaspagetti

Tänään söimme lounaaksi kesäkurpista-sitruunaspagettia. Ohje on Yhteishyvä-lehdestä pienin muutoksin.


Kesäkurpista-sitruunaspagetti (4 annosta)

300 g spagettia
300 g kesäkurpitsaa
1/2 paprika
2 valkosipulinkynttä
2 kesäsipulia varsineen
2 rkl oliiviöljyä
1 sitruunan mehu
1 dl persilijasilppua
1 tl suolaa
mustapippuria
1,5 dl parmesaanijuustoa raastettuna

Silppua kesäkurpitsa, sipulit ja paprika pieniksi palasiksi. Paista oliiviöljyssä noin viitisen minuuttia. Lisää sitruunamehu ja persilijasilppu. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä spagetti ohjeen mukaan ja lisää se kasvisten joukkoon. Lisää 1 dl parmesaania pastan sekaan ja sekoittele se sinne. Käytä loput koristeluun.

-Nna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti