sunnuntai 22. syyskuuta 2013

karamellisoidut minttuananakset

Kesällä olin juhlissa, jossa joku teki ihania karamellisoituja anaksia grillissä. Tänään tuore ananas oli hyvin halpaa kaupassa ja siitä se ajatu sitten lähti.



1/2 tuore ananas
1/2 dl sokeria
1/2 dl tuoreita mintunlehtiä
25 g voita
(1 rkl konjakkia)
 
Kuumenna kattilassa voi ja sokeri. Sekoita koko ajan. Kun väri alkaa muuttua kauniin vaaleanruskeaksi, lisää ananakset ja halutessasi konjakki. Pyörittele hetki kattilassa niin, että ananaksesta lähtee hieman nestettä. Lisää mintun lehdet ja nauti.
 
-Nna-

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä :)...täytyy laittaa mieleen tuo ohje :)

    VastaaPoista
  2. Tuota täytyy kokeilla, jos vain mies antaa konjakkipullostaan tähän tarkoitukseen.

    VastaaPoista