tiistai 16. syyskuuta 2014

Uunissa paahdetut maa-artisokat

Sain äitiltä maa-artisokkaa. Noiden mahtavan makuisten mukuloiden ainoa huono puoli on se, että ne on todella hankalia kuoria. Googletettuani mitä maa-artisokista voi tehdä, päädyin paahtamaan ne uunissa kuorineen.


maa-artisokkaa
oliiviöljyä
suolaa
pippuria

Pese maa-artisokat huolellisesti ja halkaise ne kahtia "pituussuunnassa". Laita uunivuokaan, lorottele päälle kivasti öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Paahda uunissa 200 asteessa puolisen tuntia tai kunnes maa-artisokat ovat pehmenneet.

-Nna-

2 kommenttia:

  1. Miltä tuntui maa-artisokkaruuan jälkeen? Tuliko vatsavaivoja? Sillä tätä kyselen, että rohkenenko itsekin koittaa näitä paahdettuna.

    VastaaPoista
  2. Tuntui ihan hyvältä, ei tullut vatsavaivoja.

    VastaaPoista