keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Kantoliinatakki

Äitielämäni yksi parhaimmista jutuista on kantoliina. Meillä Pirpana on käytännössä päivittäin liinassa. Monesti siellä otetaan päiväunia tai ihmetellään maailmaa, kun lattialla olo kyllästyttää. Joskus on kätevämpi lähteä liikkelle ilman vaunuja, jolloin vauva on helppo laittaa liinakyytiin. Kuitenkin vauvan pukeminen ulkovaatteisiin ja sitten liinaan laittaminen on välillä vähän haastavaa, niin päätin tuunata villakangastakkiani kantotakiksi.

Alkuperäinen takki valmistui vuonna 2011.

Minulla oli vielä takin ompeluun käytettyä kangasta jäljellä. Niinpä ompelin siitä listan takkia varten. Jotta takkia voisi käyttää myös ilman vauvaa, tein listaan nappikiinnityksen. Toisella puolella listaa on napit, jolla se kiinnittyy takin napinläpiin. Toisella puolella puolestaan on napinlävet, jotka kiinnittyvät takin nappeihin. Koska alkuperäisessä takissa käytettyjä nappeja ei ollut riittävästi, vaihdoin ne myös toisiin.


Oikein hyvää tulevaa vuotta blogin lukioille!

-Nna-

2 kommenttia:

  1. Tuo on mielestäni hieno keksintö. Kaksirivinapitus näyttää kivalta ja tykkään ennen kaikkea vauvan omasta hupusta. Vauva on myös hyvän suojan kylmää vastaan. Tuota ideaa voisi vinkata jonnekin kaavalehteen.

    VastaaPoista
  2. Hyvää Uutta vuotta koko perheelle. T.Ukkosen mummo ja pappa

    VastaaPoista