torstai 29. elokuuta 2013

Hääaskarteluja

Olen tänä kesänä saanut kunnian olla kaasona jo kahdesti. Molemmat juhlat olivat aivan ihanat ja lämminhenkiset.

Serkulleni Idille ompelin sukkanauhan. Sain muuten vapaat kädet, ainoa toive oli, että siinä olisi jotain sinistä. Koska en tykkää sellaisesta vauvan vaaleansinisestä, tuli nauhasta tummempi.


Idin häissä oli perinteinen "kenkäleikki", eli se jossa esitetään kysymyksiä ja hääparin pitää olla selät vastakkain. Sitten valitaan sopiiko väittämä paremmin morsioon vai sulhaseen. Tyyliin "kumpi on aamu-unisempi?". Tein leikkiä varten hääparille "paperinuket" joista toinen esitti sulhasta ja toinen morsianta. Näitä oli tietenkin kaksi kumpaakin, että molemmat saivat omat.


Dahlian häissä eräs kaasoista veti samaisen leikin myös. Heidän häihinsä askartelin kenkien sijasta sydämet. Sydämissä oli vielä morsiammen ja sulhasen etunimen alkukirjaimet, jotka hienoilla kuvankäsittelytaidoillani otin pois. Mainittakoon siis, että en oikeasti osaa käsitellä kuvia ja siksi punaisesta sydämestä tuli tuollainen kupruisan näköinen.


Dahlian häissä vieraat eivät heitelleet mitään, vaan huiskuttelivat häähuiskuilla. Huiskuja askartelimme kaasoporukalla, kun Dahlia oli ne hyvin esivalmistanut. Niitä varten oli hankittu valkoinen kori, jonka sain luvan koristella. Niin kuumaliimapyssy lauloi ja nauhat asettuivat paikoilleen.


-Nna-

2 kommenttia:

  1. Meille on kuulemma hääkutsu tulossa. Täytyy tarkkailla, millä tavalla siellä toimitaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihana rakas kaasoni suuresta askartelumäärästä! <3

    VastaaPoista