torstai 23. huhtikuuta 2015

Avokadokeitto chorizolla

Teimme Ukkosen kanssa tätä ihanaa avokadokeittoa, kun olin ollut viisurileikkauksessa ja tarvitsin jotain helppoa syötävää. Tämä keitto tarjoillaan huoneenlämpöisenä. Me nautimme sitä pääruokana, mutta tämä käy myös alkupalaksi. Alkuperäinen ohje on täältä, teimme pieniä muutoksia siihen.


Avokadokeitto

3 avokadoa
3 rkl sitruunamehua
5 dl vettä
1,5 rkl kanafondia
1,5 rkl kasvisfondia
150 g ranskankermaa
1 tl juustokuminaa
2 mietoa chilia
suolaa, mustapippuria

Pinnalle:
silputtua korianteria
250 g chorizo-makkaraa

Kiehauta vesi, lisää siihen fondit ja anna jäähtyä. Paahda chilejä valurautapannulla hetki, poista siemenet. Soseuta avokadon hedelmäliha ja chilit sitruunamehun kanssa. Lisää joukkoon ranskankerma, kana-kasvisliemi ja juustokumina. Mausta suolalla ja pippurilla. Viipaloi chorizo ja paista se pannulla. Lisää makkarat ja korianterisilppu keiton pinnalle.

-Nna-

2 kommenttia:

  1. Miten onnistuit syömään makkarat leikkauksen jälkeen?

    VastaaPoista
  2. Söin toisella puolella suuta. Ovat sen verran pehmeät kuitenkin, että menivät sitten alas.

    VastaaPoista