Avokadokeitto
3 avokadoa
3 rkl sitruunamehua
5 dl vettä
1,5 rkl kanafondia
1,5 rkl kasvisfondia
150 g ranskankermaa
1 tl juustokuminaa
2 mietoa chilia
suolaa, mustapippuria
Pinnalle:
silputtua korianteria
250 g chorizo-makkaraa
Kiehauta vesi, lisää siihen fondit ja anna jäähtyä. Paahda chilejä valurautapannulla hetki, poista siemenet. Soseuta avokadon hedelmäliha ja chilit sitruunamehun kanssa. Lisää joukkoon ranskankerma, kana-kasvisliemi ja juustokumina. Mausta suolalla ja pippurilla. Viipaloi chorizo ja paista se pannulla. Lisää makkarat ja korianterisilppu keiton pinnalle.
-Nna-
Miten onnistuit syömään makkarat leikkauksen jälkeen?
VastaaPoistaSöin toisella puolella suuta. Ovat sen verran pehmeät kuitenkin, että menivät sitten alas.
VastaaPoista