torstai 16. huhtikuuta 2015

Vauvan pesä

Lankoni ystävä pyysi, josko tekisin heidän tulevalle vauvalle pesän. Sain linkin blogiin, mistä löytyi kuvallinen ohje siihen. Minusta pesä kuulosti hauskalta, joten mielelläni lähdin kokeilemaan sellaisen ompelua. Vaikka ohjeet olivat melko selkeät ja luinkin ne etukäteen, minun oli paikoin vaikea hahmottaa, mitä olinkaan tekemässä. Jos nyt lähtisin tekemään pesää vauvalle, tekisin muutaman asian hieman toisin.

Valmis pesä
Se mikä minulta jäi jotenkin tajuamatta kunnolla oli se, että keskellä on suorakaide, jonka päät on pyöristetty toisesta päästä. Ja sitä kiertää ympäriinsä 15 cm leveä makkara. Jos olisin hahmottanut tämän jo kaavoitusvaiheessa, olisin vetänyt noiden vasemmassa laidassa olevien kulmien kaarteet syvemmiksi. Nyt niihin jäi vähän liikaa kangasta, jolloinka ne eivät asettuneet ihan niin kauniisti, kuin olisin halunnut.

Pesästä tuli mielestäni kuitenkin ihan söpö. Voisin kuvitella, että jos vasta odottaisin Pirpanaa, tekisin hänelle samanlaisen. Raukka kun joutui ottamaan päiväunensa usein vilttiin käärittynä sohvalla.

Oma vauva oli päiväunilla kuvausaikana, joten nukke sai toimia sijaisena.

-Nna-

1 kommentti: