sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Ensimmäinen äitienpäivä

Tänään pääsin viettämään ensimmäistä äitienpäivääni. Olin sanonut, etten tarvitse mitään lahjaa, minulle riittää se, että saisin aamulla nukkua pitkään. Ukkonen ja Pirpana kuitekin ilahduttivat minua sydämen muotoisella kehyksellä. Valkovuokkokortti on valokuva yhteiseltä kevätretkeltä parin viikon takaa. Sain sänkyyn myös rose Pommacia, mansikoita ja brie-juustoa. Kaikista ihaninta oli kuitenkin köllötellä sängyssä koko perhe yhdessä. Katselin loisten hymyilevää vauvaa ja mietin sitä, kuinka hän on tehnyt minusta äidin.


Omaa äitiäni muistin kukkasin. Vietimme jo eilen äitienpäivää, kun olin joka tapauksessa menossa samalle paikkakunnalle kummityttöni syntymäpäiville, enkä viitsinyt lähteä ajelemaan useamman kymmenen kilometrin päähän kahtena päivänä peräkkäin. Pirpanalla on kaksi mummia ja neljä isomummia. Laitoimme kaikille heille kortit postissa. Tässä on muutama niistä.Tänä keväänä tutuille ihmisille on syntynyt useampia lapsia. On ihmisiä, joista tuli ensimmäistä kertaa äitejä ja isejä, ja heitä, joiden lapset saivat sisaruksen. Äitienpäiväkortteja tehdessäni tein myös vauvaonnitteluja.-Nna-

5 kommenttia:

  1. Mistä olet hankkinut noin kivoja kuvia kortteihin?

    VastaaPoista
  2. Sain synnytyssairaalasta Väestöliiton vauvakirjan. Se oli sellainen pieni vihkonen, mihin olisi voinut merkitä asioita. Koska meillä oli ihan kunnon vauvakirja Pirpanalle, päätin käyttää sen askarteluun, juurikin noiden kivojen kuvien vuoksi.

    VastaaPoista
  3. Oi, enää ei ole äitienpäivä, mutta aina on syytä onnitella äitejä! Onnea!

    VastaaPoista