keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Pirpanan neuletakki

Minulla oli neljä kerää paksuhkoa puuvillalankaa. Neuloin niistä kesäisen puuvillatakin Pirpanalle Dropsin ohjeella. Malli on tehty 2 vuotiaan ohjeella, jotta se kävisi pidempäänkin. Jos nyt tekisin saman mallin uudestaan, lisäisin kyllä helmaan pituutta. Näin jälkikäteen katsottuna ohjeen kuvassakin helma on lyhyen mallinen. Pääntiestä tuli liian avara, joten virkkasin sitä jälkikäteen hieman pienemmäksi. Lopputulos on ihan ok, mutta en kyllä lähtisi samalla ohjeella tekemään enää uutta.


Napit tuottivat päänvaivaa, kun kotoa ei löytynyt valmiina mitään kivaa. Polinkasta löytyi vähän yllättäenkin täydellisen vihreät napit nuttuun. Olin etukäteen ajatellut, että vihreiden, kivojen nappien löytäminen tulisi olemaan mahdottomuus.


Eilen ja tänään piirtäminen on ollut Pirpanan lempipuuhaa. Hän sanoo "piipää", kun haluaa piimää. Tänään meni vähän aikaa tajuta, että hyvin samalta kuulostava sana tarkoittikin sitä, että neiti halusi piirtää.


-Nna-

2 kommenttia:

  1. Takki on tosi kaunis samoin malli :) Hyvää pääsiäistä koko perheelle.

    VastaaPoista
  2. Katsoinkin jo muualta, että neidillä on kiva neuletakki. Tuo on sellainen kiva lisälämmitin, vaikka pituutta voisikin olla enemmän. :)

    VastaaPoista