torstai 25. lokakuuta 2012

Kylppärin sisustusta

Asunnon ostoa harkittaessa, kylppäri oli yksi murheenkryyni mikä meitä mietitytti. Se on kovin pieni ja siellä on kylpyamme. Nyt 3 kuukautta ja 2 viikkoa tässä asuttuamme sain vihdoin mielestäni nerokkaita ideoita. On olemassa tankoja, joita ei tarvitse porailla seinään ja jolla saa suihkuverhon paikoilleen. Sama homma on kulmahyllyjen kanssa, tuo koottiin metallisista putkista ja päällimmäisenä on putki, jossa on jousi, jonka avulla tuo pysyy paikoillaan. Tälläiset pienet asiat lisäävät kummasti käyttömukavuutta, kun asiat on siististi ja helposti saatavilla, eikä koko kylppäri lainehdi, kun sitä käyttää.

Haluan myös todeta, että kaakelimaali on toiminut meillä ainakin hyvin tämän lyhyen asumisajan. Pinta näyttää edelleen samalta, kuin mitä se oli maalamisen jälkeen. Käytön jälkiä tai kulumista ei ole havaittavissa kylppärissä, eikä keittiössä.


Tuonne kylppäriin on ahdettu myös pesukoneemme. Tykkkään, että myös pesuaineet on helposti saatavilla. Koska tuonne ei vain millään mahdu mitään kaappia ja pesukoneen päällä on patteri, hankin kaupan keittiöosastolta pari tuollaista purkkia, missä ona avattava luukku. Laitoin pesuaineet siihen ja toivon, että ne pysyvät sitten kuivana ja helposti käytettävänä. Valkopyykkiaineelle kävi vähän onnettomasti, kun se oli kerran jäänyt pahvipaketissa tuohon kylpyammeen tasolle (joka näkyy kuvassa) ja Ukkonen oli käynyt suihkussa. Nyt se on tuollaista kokkareista, mutta enhän sitä voinut heittää pois, vaan annostelen sitten valkopyykkijauheen paloissa. :P


 -Nna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti