Pohjana on suolainen piirakkapohja pakastealtaasta.
Täyte:
palvilammas 175 g
sipulisilppu 200 g
valkosipulinkynsi 2 kpl
voi 1 rkl
kreikkalainen jugurtti 3 dl
muna 2 kpl
meirami 2 tl
kirveli 2 tl
timjami 2 tl
suola 1,5 tl
cheddar-raaste 100 g
Suikaloi lammas pieniksi paloiksi. Kuullota sipulia hetki pannulla, lisää joukkoon valkosipuli ja lammas. Paista vielä hetki niitä. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja lisää pannulta täytteet päälle. Sekoita keskenään jugurtti, munat, mausteet ja suola. Laita seos piirakan päälle. Ripottele pinnalle cheddar-raaste. Paista 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
-Nna-
Piirakat maistuvat hyvälle myös vieraana...
VastaaPoista