lauantai 25. heinäkuuta 2015

Kesäinen kääretorttu

Kävin ostamassa laatikollisen mansikoita ja leivoin sen kunniaksi kesäisen kääretortun. Koristelin sen syötäväksi sopivilla kukilla. Kääretortun päällä on krassia, kehäkukkaa ja orvokkia.


Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
175 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g raparperihilloa
mansikoita

Päälle:
2 dl vaahtoutuvaa vanilijakastiketta
mansikoita
syötäviä kukkia

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Paista 225 asteessa 7 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä. Sekoita keskenään tuorejuusto ja hillo. Levitä se kääretorttupohjalle ja viipaloi päälle reilusti tuoreita mansikoita. Rullaa kääretorttu ja levitä päälle vaahdotettu vanilijakastike. Koristele mansikoilla ja kukkasilla.

-Nna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti